Pravna obavijest

Uvjeti korištenja internetskih stranica MVM CEEnergy Croatia

Web stranicom koju posjećujete upravlja MVM CEEnergy Croatia d.o.o.

Ured: Radnička cesta 177, 10 000 Zagreb

Kada koristite ovu web stranicu, automatski prihvaćate uvjete i odredbe korištenja opisane u donjim propisima. Stoga vas molimo da pažljivo proučite sljedeće propise.

Informacije na našim poslužiteljima

Prilikom ulaska na web mjesto, naši poslužitelji automatski će registrirati IP adresu korisnika, vrstu operativnih sustava i programe preglednika koje koriste, kao i neke druge informacije. Registrirani podaci upotrebljavat će se isključivo izvan osobnog konteksta. Informacije će se koristiti u zbirnom i obrađenom obliku samo kako bi se popravili mogući kvarovi u našoj usluzi, poboljšala kvaliteta i u statističke svrhe. U nekim se slučajevima IP adresa i datoteka dnevnika mogu kvalificirati kao osobni podaci.

Kolačići

Neke naše usluge mogu na računalo naših korisnika postaviti pojedinačnu identifikacijsku datoteku, takozvane kolačiće, o kojima od operatora nećete dobiti nikakve posebne podatke. Kolačići služe samo za olakšavanje tehničke identifikacije korisnika i rad personaliziranih usluga. Kolačići se neće koristiti u bilo koje druge svrhe. Zabranjivanje primanja kolačića čija je upotreba točno opisana u uputama za njihovo pregledavanje neće vas spriječiti u korištenju naših usluga.

Neželjena pošta, promotivni e-mailovi

Osim IP adresa, ne prikupljamo podatke (na primjer adrese e-pošte) prikladne za individualni pristup korisnicima. Neželjene informacije neće se slati. Mogući osobni podaci generirani tijekom korištenja web stranice neće biti povezani s ostalim podacima koje imamo o korisniku.

Linkovi

Na našoj web stranici mogu se naći veze do drugih web stranica. Operater ne preuzima odgovornost za rad ovih drugih web stranica.

Isključenje od odgovornosti

U skladu s povezanim zakonodavnim mjerama i u njihovom okviru, davatelj usluga isključit će svu odgovornost koja može nastati prema korisnicima u vezi s radom web stranice.

Tantieme

Vijesti i informacije na web mjestu mogu se koristiti kako je dopušteno zakonom i mogu se opozvati radi pružanja informacija. Ostatak sadržaja na web mjestu intelektualni je proizvod pružatelja usluga, koji je stoga zabranjeno reproducirati, objavljivati, predstavljati, širiti ili koristiti u javne ili komercijalne svrhe na bilo koji drugi način.

Obrada podataka

Korištenjem ove web stranice automatski prihvaćate uvjete i odredbe korištenja navedene u ovoj obavijesti i u Letak s informacijama o obradi osobnih podataka. Stoga vas molimo da ih pažljivo proučite.